VERHUUR VAN VERWARMINGSTOESTELLEN

Of u nu een winterbarbecue organiseert of een tentfeest tijdens een kille herfstdag: verwarming mag niet ontbreken. U wilt toch niet dat uw gasten bevriezen van de kou?

Bij GEKR is alles te vinden om uw evenementruimte te verwarmen. We hebben bijvoorbeeld terrasverwarmers, gaskachels en warmtekanonnen. Gasflessen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Ontdek nu ons aanbod en bestel online!

Verhuur van verwarmingstoestellen

Helaas zijn er nog te veel koude dagen in België. Maar als organisator kan u het natuurlijk niet permitteren om gasten in een kille tent te ontvangen. Daarom huurt u best een verwarmingstoestel. Dat kan een heteluchtkanon zijn, maar evengoed een terraswarmer op gas of een kleine propaankachel. Voor al uw verwarmingsnoden hebben wij een passende oplossing.

GEKR Feestverhuur

Wilt u verwarming huren? Dan bent u bij GEKR aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten gaskachels om de evenementsruimte snel op temperatuur te brengen. Maar daar stopt het niet. Ook voor ander feestmateriaal, zoals tafels, stoelen, verlichting…, kan u bij ons terecht. Blader snel door het assortiment!