HUUR HIER UW TAFELS

Heel wat evenementen hebben tafels nodig. Denk bijvoorbeeld aan recepties of feesten waar eten wordt geserveerd. Bij GEKR vindt u een ruim assortiment tafels.

Tafels huren is bij ons super eenvoudig. Maak eerst een keuze uit ons aanbod. Er zijn zowel hoge statafels als rechthoekige tafels voor 4, 6 of 8 personen. Uiteraard hebben wij ook bijpassende stoelen en tafellinnen. Vraag snel een offerte aan en profiteer van onze scherpe prijzen!

VRAGEN OVER ONZE TAFELVERHUUR?

Wilt u meer informatie over onze tafels, de bestelprocedure, de huurperiode…? Contacteer ons:

Tafels voor iedere gelegenheid

Iedereen die een evenement organiseert en tafels nodig heeft, kan bij ons terecht. Dat geldt zowel voor bedrijven als particulieren. We hebben bijvoorbeeld prachtige receptietafels die bruikbaar zijn tijdens huwelijksfeesten, bedrijfsopeningen of jubilea. Daarnaast kan u ook de klassieke eettafels bij ons huren. We hebben zowel ronde als rechthoekige modellen. Aan keuze is er dus geen gebrek.

GEKR Tafelverhuur

Honderden bedrijven en particulieren kiezen voor GEKR Feestverhuur. Dat komt omdat wij een uitgebreid assortiment kunnen aanbieden. We verhuren niet alleen tafels, maar ook stoelen, tafellinnen, bestek, borden, glazen en veel meer. Kortom: alles om van uw feest een succes te maken, is bij ons te vinden. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment en huur uw tafels online.