EEN TENT NODIG? HUUR ONLINE BIJ GEKR.

In België zijn plotselinge regenbuien geen uitzondering. Daarom spelen de meeste organisatoren van evenementen op zeker en huren ze een tent. Groot of klein: bij GEKR vindt iedereen een passende tent.

In ons aanbod zitten niet alleen klassieke partytenten, maar ook handige vouwtenten en trendy pagodetenten. Onze alu kadertenten bieden nog meer ruimte. En wie op zoek is naar een blikvanger, kan een stijlvolle stertent huren. U merkt het meteen: er is voor ieder wat wils.

Grote en kleine tenten

Elk evenement is anders. Daarom verhuren we verschillende soorten tenten. We hebben partytenten van 5 x 8 meter die plaats bieden aan 80 personen. Daarnaast zijn er nog vouwtenten in diverse formaten. Die zijn super snel op te zetten en weer af te breken. Ook onze pagodetenten en starshades zijn echte blikvangers. En wanneer u echt veel ruimte wil, is er nog steeds onze alu kadertent van 6, 8 of 10 meter breed.

GEKR Tentverhuur

Een tent huren doe je bij GEKR. Waarom? Omdat we een verrassend groot aanbod hebben, met tenten in diverse afmetingen en stijlen. Daarnaast geniet u steeds van een uitstekende service. Indien gewenst, wordt de huurtent door ons geleverd, opgezet en later opnieuw afgebroken en opgehaald. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!