VERHUUR VAN TENT- EN SFEERVERLICHTING

Heel wat evenementen vinden plaats als het donker is. In dat geval is extra verlichting noodzakelijk. Bij GEKR ontdekt u een ruim assortiment verlichtingsoplossingen voor uw evenement.

We hebben bijvoorbeeld speciale verlichting om de binnenkant van onze starshade tenten te verlichten. Er zijn ook RGB LED spots. Die kunnen alle mogelijke kleuren produceren. Tenslotte blijven de klassieke lampenslingers erg populair.

VRAGEN OVER ONZE VERLICHTINGVERHUUR?

Wilt u meer informatie over onze lampen, de bestelprocedure, de huurperiode…? Contacteer ons:

Ons gamma verlichting

Door hun sfeervolle uitstraling zijn onze lichtsnoeren nog steeds een topper. Ze kunnen opgehangen worden in elk type tent en zijn bovendien spatwater-bestendig door de rubber dichtingsringen. Deze lampenslingers zijn verkrijgbaar in een lengte van 10 meter. Daarnaast hebben we nog aangepaste verlichting voor stertenten, al dan niet in een RGB-uitvoering (voor gekleurd licht).

GEKR Feestverhuur

GEKR is de beste plek om verlichting te huren. Wij staan u graag bij met advies om de juiste lampen en positionering te kiezen. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor ander feestmateriaal, zoals tenten, tafels, stoelen, loungesets, enz. Wie een feest organiseert, neemt dus best eerst een kijkje op onze website.