HUUR UW KEUKENMATERIAAL ONLINE

Wanneer u uw gasten verwent met eten, heeft u niet alleen borden, bestek en glazen nodig. Er moet tevens extra keukenmateriaal gehuurd worden. Denk bijvoorbeeld aan chafing dishes om het buffet te presenteren, champagneschalen om de bubbels fris te houden en koffiepercolators om een lekker bakje troost te voorzien.

Wilt u keukenmateriaal huren? Dan bent u aan het juiste adres. Ontdek ons aanbod en reserveer eenvoudig online. Zo simpel is het!

Verhuur van keukenmateriaal

Voor grote evenementen is het soms nodig om extra keukenmateriaal te huren. Daarom hebben we een ruim aanbod keukenspullen in de aanbieden. Met onze koffiepercolator maakt u snel honderden tassen koffie. En de “au bain marie” chafing dishes houden alle gerechten lekker warm. Gaat u uw gasten champagne of cave serveren? Dan mag natuurlijk een trendy champagneschaal niet ontbreken.

GEKR Feestverhuur

Jaarlijks huren honderden particulieren en bedrijven hun feestmateriaal bij GEKR. Waarom ze dat doen, is geen verrassing. Bij ons geniet men immers van scherpe prijzen en een uitstekende service. Daarnaast kunnen wij een ruim assortiment aanbieden, gaande van keukenmateriaal en servies tot tenten en verlichting. Er is voor ieder wat wils.