SERVIES, BESTEK EN GLAZEN HUREN BIJ GEKR

Wilt u uw gasten verwennen met een snelle lunch, een heerlijk diner of een uitgebreid buffet? Dan heeft u natuurlijk bestek, servies en glazen nodig. Maak u geen zorgen: bij GEKR vindt u alles voor de gedekte tafel.

In ons assortiment zitten verschillende soorten borden, gaande van voorgerecht- of dessertborden tot soepborden. Diverse vorken, messen en lepels hebben we ook. En om dranken te serveren is er een ruim aanbod glazen. Kortom: we hebben alles voor een gedekte tafel.

Borden, messen, vorken, wijnglazen en meer

Om een tafel te dekken heeft u allerlei spullen nodig. Eerst en vooral heeft u borden nodig om al dat lekkers te serveren. Dat kunnen grote borden voor hoofdgerechten zijn, maar evengoed soepborden of dessertborden. En omdat met de handen eten not done is, moet u natuurlijk het juiste bestek voorzien. Messen, vorken, lepels … voor elke gang hebben we het juiste eetgerei. Tenslotte zijn er nog de dranken. Gaat u een aperitief, frisdranken, water of wijn serveren? In ons verhuurassortiment zitten allerlei soorten glazen.

GEKR Feestverhuur

GEKR is gespecialiseerd in feestverhuur. Al het materiaal om uw evenement op punt te zetten, zit in ons aanbod. We hebben niet alleen bestek en servies, maar ook tafels, stoelen, tenten, enz. Dankzij onze uitstekende service en scherpe prijzen kunnen wij keer op keer rekenen op blije klanten.