AANKLEDING EN DECORATIE VOOR UW EVENEMENT

Bij de organisatie van een evenement heb je een heleboel meubelen en technische zaken nodig. Maar er is ook nog zoiets als de aankleding. Decoratie geeft jouw evenementsruimte de finishing touch.

Wie feestdecoratie wil huren, is bij GEKR aan het juiste adres. Wij hebben een super groot assortiment, met rode lopers, LED champagne emmers, zitzakken, buffetrokken en meer. Er is voor ieder wat wils.

De aankleding van uw evenement

Het verschil tussen een goed evenement en een geweldig evenement zit hem vaak in de aankleding. Dankzij sfeervolle decoratie voelen gasten zich direct thuis. Het is de perfecte manier om uw evenement een unieke toets te geven. Organisatoren die hun evenementenlocatie willen inrichten, vinden bij GEKR een ruim aanbod aan decoratie en accessoires.

GEKR Feestmateriaal

GEKR is gespecialiseerd in de verhuur van feestmateriaal. Naast decoratie vindt u bij ons ook tafels, stoelen, bestek, glazen, servies, tenten, verlichting en veel meer. Niet gevonden wat u zocht? Geen probleem. We hebben een uitgebreid partnernetwerk waar we gegarandeerd uw gezochte producten vinden. Contacteer ons voor meer informatie.